De horeca is waar eigenaar Dirk van de Voort zich in thuis voelt. Oktober 2013 opende hij zijn eerste zaak in hartje centrum van Breda. Een tweede zaak zat er altijd aan te komen. 

Een Sports Bar & Restaurant was niet waar Dirk van de Voort direct aan dacht. Een Irish Pub waar met vrienden en vriendinnen sport gekeken kon worden is waar de ideeën voor een tweede zaak zijn begonnen. Na veel brainstormen over het concept en als sportliefhebber mistte eigenaar van de Voort nog 1 ding in Breda; een Sports Bar, maar dan wel net even wat anders!!! Een Sports Bar nieuwe stijl, vrouwvriendelijk en waar de Nederlandse sportgeschiedenis centraal staat. Een bar waar je kan genieten van een biertje of cocktail met daarbij een Amerikaanse menukaart. Een bar waar je ondertussen je favoriete sport kunt bekijken op één van de 11 schermen. Alle sporten worden uitgezonden zonder geluid zodat het niet voor andere gasten storend is, maar bij grote wedstrijden zal het geluid uiteraard wel aanstaan.  Sinds juli 2017 is Old Dutch geopend. 

Het kijken van sport wordt meestal gerelateerd met mannen. Omdat wij ons niet aan dat beeld willen vast houden, hebben wij de vrouwen ook genoeg te bieden. Zo staan er heerlijke cocktails op de kaart en nog meer typisch Amerikaanse zoete verrassingen waar een vrouw blij van wordt!

Uiteraard wil je voor, na of tijdens je wedstrijd ook lekker kunnen eten. Daarom biedt Old Dutch naast de Sports Bar ook een uitgebreide Amerikaanse dinerkaart aan waar verse en kwaliteitsproducten centraal staan, in het restaurant en in de Sports bar First Floor. Hier kan je dagelijks terecht voor de beste Amerikaanse gerechten uit onze amerikaanse broiler of onze rookoven. Ook de famous hotdogs zullen uiteraard niet ontbreken.Wij en ons team ontmoeten jou graag in de Sports Bar of in het Restaurant. 

 

 MON -TUE 17:00 - 00:00 / WED - FRI  17:00 - 02:00 - SAT 16:30 - 02:00 - SUN 12:00 - 02:00