Ons sportieve team trekt graag een sprintje voor u. Reserveer snel, want een avondje gezelligheid is toch goud waard!

Tafel reservering

Verzekerd zijn van een tafeltje in ons restaurant? Reserveer dan online, bel ons op telefoonnummer 076 - 53 205 92 of stuur een whatsapp op telefoonnummer 06 - 18 26 91 81. Zie onze reserveringsvoorwaarden onder aan de pagina.

LET OP: Als je online reserveert dan reserveer je altijd voor het restaurant. wil je een reservering maken voor de 1st floor met je groep? of wil je een taptafel in het sportsbar gedeelte? stuur dan een mail naar sportsbar@olddutchbreda.nl of doe je aanvraag via ons whatsapp nummer

Online reserveren

sportsbar arrangementen

Met 10 personen of meer? Check onze sportsbar arrangementen. Neem je genoegen met brons of ga je als een echte sportman of sportvrouw voor ons olympisch pakket? De Groep pakketten zijn alleen mogelijk in het sportsbar gedeelte. In het restaurant zijn geen taptafels te reserveren.

Meer informatie

restaurant arrangementen

Iets te vieren met je familie, collega’s of vrienden? En wil je dit vieren in een unieke omgeving met uitzicht op de Grote Markt en een mooie open keuken? Dan zit je in het restaurant op de juiste plaats. Vanaf 8 personen bieden wij ook arrangementen aan voor groepen die uitgebreid willen dineren.

MEER INFORMATIE

Prive feesten

Je eigen privé ruimte bij Old Dutch voor een feestje, bedrijfsuitje of een gezellige avond uit met je club ? Bijna alles kan en wij denken graag met jou mee! Met 3 grote zalen zijn de mogelijkheden enorm. Onze taptafels zijn een leuke toevoeging voor elke gelegenheid. Kijk voor meer informatie bij de pagina's feestje geven en zakelijk of mail ons voor meer informatie via sportsbar@olddutchbreda.nl of bel naar 06 18 26 91 81.

 

 MON -TUE 17:00 - 00:00 / WED - FRI  17:00 - 02:00 - SAT 16:30 - 02:00 - SUN 12:00 - 02:00