Een sfeervolle en unieke ruimte huren in het centrum van Breda? Dit is bij ons mogelijk! We beschikken over drie verschillende ruimtes. 

GROUND FLOOR ZAAL

De ruimte is sportief ingericht met meerdere beeldschermen aan de wand en verschillende staan tafels + krukken. De zaal is voorzien van een bar, sfeerverlichting, geluid en podium.

FIRST FLOOR ZAAL

De ruimte is sportief/chique ingericht met een aantal beeldschermen aan de muur, graffiti kunstwerken aan de wand/plafond en staan/zittafels met krukken/stoelen. De zaal is voorzien van een bar, sfeerverlichting, geluidsysteem + microfoons, podium en beamer + scherm (2.5 m – 3.0 m).

RESTAURANT ZAAL

De ruimte is chique ingericht met een prachtig verlaagd plafond voorzien van Amerikaanse ornamenten met uitzicht op de grote markt van Breda. De zaal is voorzien van een bar, sfeerverlichting en geluid.

Voor uitgebreide informatie kunt u via het contactformulier contact zoeken. Telefonisch zijn we ook te bereiken via 06 18 26 91 81. We nodigen u graag uit voor een rondleiding en maken een offerte op maat voor u.

 

 MON -TUE 17:00 - 00:00 / WED - FRI  17:00 - 02:00 - SAT 16:30 - 02:00 - SUN 12:00 - 02:00