Menukaart restaurant

Kickstarters
from the Grill

SLOW-COOKED BUIKSPEK 13.5
Frisse komkommer | Sesam | Gefrituurde noedels
CARPACCIO MET PIT 14.5
Dungesneden rund | Balsamico-parels | Gerookte cheddar | Truffelmayo
STEAK TARTARE & BONE MARROW 17.5
Gerookt zeezout | Knoflook crostini | Peterselie
KOREAANS GEGRILD VUURVLEES 17.5
Gemarineerd rund | Romaine sla | Kimchi | Sriracha-mayo
ⓥ “LAMS”GEHAKTBALLETJES IN TOMATENSAUS 13.5
Met feta | Sjalot | Verse peterselie
ⓥ BURRATA SALADE 15.5
Cherry tomaat | Balsamico | Basilicum vinaigrette

Classic Steaks
from the grill
BIEFSTUK 27
200 gram
RIBEYE 34 | 42
300 gram | 400 gram
OSSENHAAS 34 | 42 | 51
200 gram | 300 gram | 400 gram
“Medium rare is geen gaarheid, het is een levensstijl.”
Premium Cuts
The Big League

Voor de échte vleesliefhebber. Geserveerd met friet, salade en respect voor de ambacht!
WAGYU SUPPLEMENT (50G) 40
Niet meteen all-in? maar toch genieten? bestel wagyu als supplement bij je hoofdgerecht.
Steak-day: 28
DRY-AGED (28 DAYS) CÔTE DE BOEUF 9 per 100g
Minimaal 28 dagen gerijpt aan het been. Rijk van smaak, met een stevige bite.
Steak-day: 6,30
TOMAHAWK STEAK 8 per 100g
Een echte blikvanger: gigantisch ribstuk met been. Ideaal om te delen (of niet).
Steak-day: 5,60
PREMIUM ZUID-AMERIKAANSE RIBEYE 16 per 100g
200 dagen graangevoerd rund uit Zuid-Amerika. Sappig, intens en perfect gemarmerd.
Steak-day: 11,20
BUTTER-AGED (28 DAYS) RIBEYE (300G) 59
Boter Gerijpt voor extra malsheid en volle smaak. Elke hap smelt in je mond.
Steak-day: 41
JAPANSE A5 WAGYU RIBEYE (250G) 160
De ultieme steak. Zeldzaam, boterzacht en met een ongeëvenaarde marmering.
Steak-day: 112
“Go big or go home. De premium cuts zijn niet zomaar vlees – het is een ervaring.”
*Let op: Vanwege de exclusiviteit kan beschikbaarheid variëren – reserveer vooraf met uw wensen voor gegarandeerd genot.
Low & Slow Heroes

“You bring the hunger, we bring the fire.”
SMOKEY BBQ PLATTER 39,50 P.P.
Pork Belly | Brisket | Pulled Pork | Spareribs
Grilled mushrooms | Buttered corn | American coleslaw
VANAF 2 PERSONEN
DRY-AGED BUTCHER’S PLATTER 65,50 P.P.
Minimaal 28 dagen gerijpt aan het been. Rijk van smaak, met een stevige bite.
VANAF 2 PERSONEN
BEEF BRISKET TACOS (3 STUKS) 25
Langzaam gegaard rundvlees | Avocado | Tomatensalsa | Zwarte knoflookcrème
PULLED PORK TACOS (3 STUKS) 22
Low & slow pork | Ingelegde rode ui | Coleslaw
ⓥ REDEFINE PULLED PORK TACOS 160
Redefine pulled pork | Ingelegde rode ui | Coleslaw
THE CLASSIC BEEF BURGER 21
Gebakken ui | Tomatensalsa
OLD AMSTERDAM BURGER 22
Dutch twist | Old Amsterdam kaas | Gebakken ui | Mustard
TRUFFLE BURGER 22
Grilled Mushroom | Truffle mayo | Gebakken ui
ⓥ AVOCADO-MAÏS BURGER 19
Veggie power | Nacho crunch | Tomatensalsa
FRIED CHICKEN (BONELESS) 19
Crispy & juicy | smoked BBQ Cream saus | Bosui
BBQ GLAZED SPARERIBS 24
Sticky BBQ saus | Bosui
“Barbecue is geen maaltijd, het is een geloof. En hier preken we met rook, vet en vlammen.”

Grill Companions
GEBAKKEN CHAMPIGNONS IN KNOFLOOK
5.5
MAIS IN COWBOY BUTTER 5.5
CREAMY AMERICAN COLESLAW 4.5
Pitmaster’s Favorite
Sauces
PEPERROOMSAUS 2.5
CHIMICHURRI 2.5
CHAMPIGNONROOMSAUS 2.5
Steak
Bent u een steak liefhebber? Op steak-day (Woensdag &
Donderdag) gaan wij los en eet u bij ons dezelfde kwaliteit steaks, maar dan met 30% korting!
Day

SWEET ENDINGS 6.5
Got room for dessert?
Vraag onze host naar het wisselende aanbod.
