Check het bij Old Dutch!

Vind hier alle updates omtrent evenementen, sportuitzendingen, acties en nieuwtjes!

Alle evenementen vinden plaats in het sportsbar gedeelte. Restaurant zaal heeft geen last van de evenementen omdat dit niet in dezelfde ruimte plaatsvindt. 

12-12-2021F1 Abu Dhabi (Max Wereldkampioen?!)

Zondag 12 december wordt onze grote vriend MAX VERSTAPPEN WERELDKAMPIOEN!! Dit laten wij als Sports Bar niet zomaar voorbij gaan. Daarom pakken wij het gehele weekend groot uit. Het beloofd een groot feest te worden, waar je zeker bij wil zijn! Wil je verzekerd zijn van je zitplek, reserveer dan snel (rechtsonderin) want VOL = VOL!

Lees meer

Vernieuwd aanbod!

Door de nieuwe coronamaatregelen hebben wij de invulling van onze avonden wat veranderd. Dit is wat je de komende weken kan verwachten bij Old Dutch!

Lees meer

platters Old Dutch

Wij mogen weer! Pak jij de eerste tafel?

Wij zijn klaar om jou eindelijk weer in onze mooie zaak te ontvangen. Dit keer met een geheel nieuw food concept en nieuwe kaart! Je hebt nu de mogelijkheid om je in te schrijven voor de pre-reserveringslijst. Pak jij die eerste tafel?

Lees meer

Old Dutch sfeer en platters

Nieuw concept, nieuwe kaart!

De horeca heeft even stilgestaan, maar wij niet. Wij zijn lekker aan de slag gegaan om jouw bezoek aan Old Dutch zo mogelijk nóg gezelliger en nóg lekkerder te maken. We zijn druk aan de gang gegaan met een nieuwe chef, een nieuw concept en een nieuwe kaart.

Lees meer

Tomahawk Thursday

Elke donderdag kan je heerlijk genieten van onze tomahawk. Deze klassieker uit onze keuken moet je proberen!

Lees meer

OPENINGSTIJDEN WO T/M ZO 17.00-00.00 DI T/M VR 17.00-00.00 ZA&ZO MIDDAG-00.00