Ready, platter, go!

In de tijd dat we dicht waren hebben wij sportievelingen natuurlijk niet stil gezeten. We gaan voor jullie door het vuur en dat is te zien aan ons nieuwe concept! In het restaurant is er ruim keuze uit verschillende rijkelijk gevulde, ronddraaiende platters, van vlees, vis tot vega(n). Hierdoor is er altijd wel iets waar jij nou net zin in hebt. De platters hebben ieder hun eigen beleving van rook, vuur tot droogijs, waardoor het altijd een spectaculair etentje zal zijn. Genieten vooraf? We hebben heerlijke uiteenlopende tartaar opties aan ons menu toegevoegd.

Daarnaast heeft onze wijnkaart ook een waanzinnige makeover gekregen waar we trots op zijn. Wij staan klaar voor de start en willen jullie een gouden avond bezorgen vanaf de dag dat we weer open zijn. Ben jij erbij? Via de popup rechtsonderin kun je jouw reservering plaatsen!

Same Old Same Dutch

Uiteraard komen we terug met de authentieke mogelijkheden van ons prachtige pand. Sportwedstrijden zijn nog steeds te zien op ons mega beamer scherm en vele televisies. Daarnaast hopen we weer evenementen, toernooien en quizzen te houden, in 1 van onze 3 grote zalen. Een borrel, verjaardag, jubileum of bruiloft vieren? Dat is hopelijk straks allemaal weer mogelijk, inclusief de opties zaalhuur en taptafels. Zakelijke arrangementen keren ook terug; voor vergaderen of bedrijfsuitjes. Meer informatie? Mail alvast naar sales@jfehoreca.nl.

OPENINGSTIJDEN WO T/M ZO 17.00-00.00 DI T/M VR 17.00-00.00 ZA&ZO MIDDAG-00.00