Let's meat

In het restaurant van Old Dutch is te zien dat premium vleesgerechten centraal staan. Onze chefs bereiden de gerechten met veel passie en plezier in de open keuken. Hierbij maken ze gebruik van onder andere een Amerikaanse Broiler die tot wel 900 graden Celsius vlees tot perfectie kan bereiden. Een deel van ons vlees krijgt een stukje extra liefde. Deze lucky bastards krijgen een plekje in de spotlights in het midden van de zaak. Hier bevindt zich onze prachtige Dry Aged Kast waar een gedeelte van ons premium vlees in hangt. In deze speciale droogkast krijgt het vlees de kans om te drogen en te rijpen. Hierdoor ontstaat een intense smaakbeleving en een heerlijke malsheid.

Geen vleesliefhebber? Met een aanbod van meerdere vis- en vega(n) gerechten bieden we jou een heerlijk culinair avontuur. De topproducten die onze chefs gebruiken zijn puur, eerlijk en zitten boordevol smaak.

Daarnaast heeft onze wijnkaart ook een waanzinnige makeover gekregen waar we trots op zijn. Wij staan klaar voor de start en willen jullie een gouden avond bezorgen vanaf de dag dat we weer open zijn. Ben jij erbij? Via de popup rechtsonderin kun je jouw reservering plaatsen!

Same Old Same Dutch

Uiteraard komen we terug met de authentieke mogelijkheden van ons prachtige pand. Sportwedstrijden zijn nog steeds te zien op ons mega beamer scherm en vele televisies. Daarnaast hopen we weer evenementen, toernooien en quizzen te houden, in 1 van onze 3 grote zalen. Een borrel, verjaardag, jubileum of bruiloft vieren? Dat is hopelijk straks allemaal weer mogelijk, inclusief de opties zaalhuur en taptafels. Zakelijke arrangementen keren ook terug; voor vergaderen of bedrijfsuitjes. Meer informatie? Mail alvast naar sales@jfehoreca.nl.

SPORTS BAR EN RESTAURANT OLD DUTCH BREDA
Sint Janstraat 3A
4811 ZK Breda

Telefoon: 076 53 20 592
Tel. groepen: 06 18 26 91 81

Algemeen: mail@olddutchbreda.nl
Groepen: sales@jfehoreca.nl
Sports Bar: sportsbar@olddutchbreda.nl

OPENINGSTIJDEN SPORTSBAR:
Maandag - donderdag: afhankelijk van sportwedstrijden
Vrijdag: 18:00 - 02:00
Zaterdag & zondag: 13:00 - 02:00

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT:
Maandag t/m donderdag: 17:45 - 00:00
Vrijdag t/m zondag: 17:00 - 00:00