restaurant

Old Dutch Sports Bar & Restaurant is 7 dagen in de week geopend om heerlijk te dineren. Ons restaurant heeft 2 zalen. Van maandag tot en met zondag is het restaurant gedeelte aan de Grote Markt geopend met zicht op onze open keuken. Vrijdag en zaterdag is ook de tweede restaurant zaal aan de Sint Janstraat geopend. 

Reserveren voor ons restaurant kan snel  via ons online reserveringssysteem (pop up scherm rechts onderin) of whatsapp naar 06 18 26 91 81 met jouw naam, aantal personen, datum en tijd of bel ons op 076 532 0592

Kom je met meer dan 8 personen? Mail naar restaurant@olddutchbreda.nl voor de mogelijkheden of check onze restaurant arrangementen!

Het restaurant is te betreden via de hoofd ingang tussen 't Hart van Breda en Barista Cafe aan de Grote Markt. Naast de hoofd ingang kan het restaurant ook betreden worden via de Sports Bar aan de St. Janstraat 3a. Ons Restaurant is niet rolstoeltoegankelijk. 

menu

In het Old Dutch Restaurant hebben we een échte Amerikaanse kaart. Smoked ribs, hotdogs met trendy toppings, chicken wings maar ook de beste steaks staan op het menu. Onze koks werken met een echte Amerikaanse Broiler, een grill van 900 graden Celsius. Hierdoor schroeit vlees direct dicht waardoor het al zijn smaak behoudt, het vet goed karameliseert en een heerlijke geroosterde buitenkant krijgt. Heb jij ook zo’n zin in een Tomahawk of een heerlijke Picanha?

Old Dutch menukaart

Old Dutch borrelkaart

Old Dutch lunchkaart

 MON -TUE 17:00 - 00:00 / WED - FRI  17:00 - 02:00 - SAT 16:30 - 02:00 - SUN 12:00 - 02:00