restaurant

Old Dutch Sports Bar & Restaurant is 7 dagen in de week geopend om heerlijk te dineren. Ons restaurant heeft 2 zalen. Van maandag tot en met zondag is het restaurant gedeelte aan de Grote Markt geopend met zicht op onze open keuken. Vrijdag en zaterdag is ook de tweede restaurant zaal aan de Sint Janstraat geopend. 

Reserveren voor ons restaurant kan snel  via ons online reserveringssysteem, whatsapp naar 06 18 26 91 81 met jouw naam, aantal personen, datum en tijd of bel ons op 076 532 0592

Kom je met meer dan 8 personen? Mail naar restaurant@olddutchbreda.nl voor de mogelijkheden of check onze restaurant arrangementen!

Het restaurant is te betreden via de hoofd ingang tussen 't Hart van Breda en Barista Cafe aan de Grote Markt. Naast de hoofd ingang kan het restaurant ook betreden worden via de Sports Bar aan de St. Janstraat 3a. 

Restaurant deals!

Van zondag tot vrijdag is er elke dag een restaurant deal! 

Op zondag is het 'easy sunday'! Op deze dag kan je kiezen uit een gratis dessert OF gratis kindermenu voor de kids (t/m 9 jaar) 

Begin de werkweek goed op maandag met 'black monday'! Deze dag krijg je 40% korting op alle hoofdgerechten (m.u.v. de tomahawk steak) 

Dinsdag is het tijd voor 'ribs & steak tuesday'! Geniet van picanha, bavette, sirloin of rib eye (280 gram) voor maar €15,- of neem onbeperkt spareribs voor maar €15,- 

Breek de week door midden op woensdag en geniet van 'farmers wednesday'! Kies uit de geroosterde kip, old dutch burger wrap, pulled pork OF de rib rack voor maar €13.50

Donderdag kan je gebruik maken van de beroemde 'tomahawk thursday' deal! Voor €44,- per kilo krijg je een heerlijk groot stuk vlees waarmee je op de foto kan. 

Begin je weekend goed met onze Steak friday deal! Kies uit Picanha, Flank Steak, Rib-Eye of de Sirloin Steak voor maar €25,- (360 gram). 

Reserveer hier voor de restaurant deals!

 

menu

In het Old Dutch Restaurant hebben we een échte Amerikaanse kaart. Smoked ribs, huge hotdogs met trendy toppings, chicken wings maar ook de beste steaks staan op het menu. Onze koks werken met een echte Amerikaanse Broiler, een grill van 900 graden Celsius. Hierdoor schroeit vlees direct dicht waardoor het al zijn smaak behoudt, het vet goed karameliseert en een heerlijke geroosterde buitenkant krijgt. Heb jij ook zo’n zin in een Tomahawk of een heerlijke Picanha?

Bekijk de menukaart (pdf)
 

Kerstmenu

Tijdens kerstavond, 1e kerstdag en 2e kerstdag kan je bij ons genieten van een heerlijk 3- of 4 gangenmenu. Reserveer HIER voor een plek in ons restaurant. Geef aan als er mensen bij zijn met allergiën of vega zijn. 

 MON -TUE 17:00 - 00:00 / WED - FRI  17:00 - 02:00 - SAT - SUN 12:00 - 02:00