Restaurant

Old Dutch Sports Bar & Restaurant is het hele jaar geopend om te genieten van een heerlijk diner in één van onze twee zalen. Ons ruime restaurant bevindt zich aan de Grote Markt kant met zicht op de open keuken. De andere zaal ligt aan de St. Janstraat waarbij je in het sportsbar gedeelte plaatsneemt.

Restaurant

 

In het restaurant van Old Dutch is te zien dat premium vleesgerechten centraal staan. Onze chefs bereiden de gerechten met veel passie en plezier in de open keuken. Hierbij maken ze gebruik van onder andere een Amerikaanse Broiler die tot wel 900 graden Celsius vlees tot perfectie kan bereiden.

 

Menukaart

Bekijk via onderstaande button onze vernieuwde menukaart!

Bekijk menukaart

 

Dry Aged

Een deel van ons vlees krijgt een stukje extra liefde. Deze lucky bastards krijgen een plekje in de spotlights in het midden van de zaak. Hier bevindt zich onze prachtige Dry Aged Kast waar een gedeelte van ons premium vlees in hangt. In deze speciale droogkast krijgt het vlees de kans om te drogen en te rijpen. Hierdoor ontstaat een intense smaakbeleving en een heerlijke malsheid.

 

 

Geen vleesliefhebber?

Met een aanbod van meerdere vis- en vega(n) gerechten bieden we jou een heerlijk culinair avontuur. De topproducten die onze chefs gebruiken zijn puur, eerlijk en zitten boordevol smaak.

 

Heb je vragen?

Mail naar restaurant@olddutchbreda.nl om snel antwoord te krijgen.

SPORTS BAR EN RESTAURANT OLD DUTCH BREDA
Sint Janstraat 3A
4811 ZK Breda

Telefoon: 076 53 20 592
Tel. groepen: 06 18 26 91 81

Algemeen: mail@olddutchbreda.nl
Groepen: sales@jfehoreca.nl
Sports Bar: sportsbar@olddutchbreda.nl

OPENINGSTIJDEN SPORTSBAR:
Maandag - donderdag: afhankelijk van sportwedstrijden
Vrijdag: 18:00 - 02:00
Zaterdag & zondag: 13:00 - 02:00

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT:
Woensdag t/m zondag 17:00 - 00:00