076 53 20 592
Reserveren

RESTAURANT

Old Dutch Sports Bar & Restaurant is het hele jaar geopend om te genieten van een heerlijk diner in één van onze twee zalen. Ons ruime restaurant bevindt zich aan de Grote Markt kant met zicht op de open keuken. De andere zaal ligt aan de St. Janstraat waarbij je in het sportsbar gedeelte plaatsneemt.

Aankomende

Evenementen

DRY AGED

In het restaurant van Old Dutch is te zien dat premium vleesgerechten centraal staan. Onze chefs bereiden de gerechten met veel passie en plezier in de open keuken. Hierbij maken ze gebruik van onder andere een Amerikaanse Broiler die tot wel 900 graden Celsius vlees tot perfectie kan bereiden. Een deel van ons vlees krijgt een stukje extra liefde. Deze lucky bastards krijgen een plekje in de spotlights in het midden van de zaak. Hier bevindt zich onze prachtige Dry Aged Kast waar een gedeelte van ons premium vlees in hangt. In deze speciale droogkast krijgt het vlees de kans om te drogen en te rijpen. Hierdoor ontstaat een intense smaakbeleving en een heerlijke malsheid.

GEEN VLEESLIEFHEBBER?

Met een aanbod van meerdere vis- en vega(n) gerechten bieden we jou een heerlijk culinair avontuur. De topproducten die onze chefs gebruiken zijn puur, eerlijk en zitten boordevol smaak.

WIJNKAART

Daarnaast heeft onze wijnkaart ook een waanzinnige makeover gekregen waar we trots op zijn. Wij staan klaar voor de start en willen jullie een gouden avond bezorgen vanaf de dag dat we weer open zijn. Ben jij erbij? Via onderstaande button kan je jouw reservering plaatsen!

RESERVEREN?

Ons sportieve team trekt graag een sprintje voor jullie! Reserveer hier je tafel.

Aankomende

Evenementen