Menukaart
STARTERS
Flatbread
Italiaans flatbread, warm uit de oven, geserveerd met citroen aioli en pesto.
Ceviche van Roodbaars (ook vega)
Een verrassende combinatie van zoet, zuur en fruitig met een vleugje limoncello. Met verse watermeloen, rode ui, kool, wortel en frambozen boba.
Carpaccio
Handgesneden verse ossenhaas. Verrijkt met balsamico parels, cherrytomaat, parmezaan en een klassieke dressing.
24 uur Slow cooked Buikspek
Van onze eigen smoker BBQ. Gepekelt en gerookt, zó zacht dat het smelt op je tong. Geserveerd met een oosterse glaze, wasabi mayonaise, wasabi crunch en romanesco.
Bulgogi van Entrecôte
Dungesneden vlees in bulgogi marinade. Geserveerd in little gem en verrijkt met een gojuchang mayonaise en frisse garnituur.
Sriracha Shrimp
Gemarineerde gamba’s, gebakken met sesam en bosui. Geserveerd op een bedje van friszure garnituren en gedresseerd met een zoet-pittige sriracha saus.
MAIN
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet en gegrilde groenten. De steaks worden á point bereid. We kunnen helaas niet garanderen dat al onze premium cuts het hele jaar door op voorraad zijn.
OLD DUTCH PLATTER
Keuze stress? Met onze Old Dutch platter krijg je een selectie van de lekkerste bereidingen. Met maarliefst 500 gram vlees per persoon, gaan jullie zeker niet met honger naar huis.
Flat Iron Steak | Buikspek | Gamba’s
Fried Chicken | Pulled Pork
STEAK (200gr | 300gr | 400gr)
Flat Iron Steak
Deze steak komt van de sucade en kenmerkt zich door zijn prachtige marmering, hoog smaakprofiel en is tegelijk ook nog eens super mals.
Entrecôte
Deze steak komt van de dunne rib. Een mooi stuk voor liefhebbers die van een vetrandje houden.
Ribeye
Hou je van veel smaak? Dan zorgt de marmering in de ribeye voor een super mals en smaakvol stuk vlees waarin je alle gebruikte kruiden tijdens het grillen goed terugproeft.
Ossenhaas
Het meest malse stukje vlees van het rund. Met een licht boterachtig smaakprofiel worden onze tournedo’s met liefde voor u gegrild.
PREMIUM CUTS (prijs per 100gr)
Dry-Aged Ribeye
Uit eigen dry-age kast, van A klasse Ierse graangevoerde runderen. Deze heeft 4 weken gehangen voor de perfecte rijping precies zoals wij hem lekker vinden. (+/- 300 gram)
Dry-Aged Entrecôte
Uit eigen dry-age kast, een dunne lende van het dikbil rund. Hier uit snijden wij prachtige grote steaks, zelfs na een rijping van 4 weken. (+/- 350 gram)
Butter-Aged Ribeye
Bij butter-aged wordt het vlees omringt door een laag boter om zo het verlies van vocht en uitdroging tegen te gaan. Hierdoor ontstaat hetzelfde smaakprofiel als bij een normaal gehangen stuk, echter blijft het extreem mals en ontwikkeld er een nootachtige popcorn smaak. (+/- 300 gram)
Tomahawk
Voor de liefhebber van beleving bieden wij de tomahawk aan. Een prachtig stuk gemarmerd vlees met een lang bot. Afkomstig uit Ierland en voor u op de grill bereid. (800 / 1200 gram)
Dry-Aged Special
Regelmatig hangen er in onze dry-age kast mooie en unieke stukken vlees. Vraag één van onze collega’s naar de special, en die kan u vertellen over ons huidige aanbod.
MAINS
Gemarineerde Gamba’s
Black Tiger shrimps overgoten met chimichurri, vers gemaakt met kruiden uit eigen kruidentuin.
Beef Brisket
Slow-cooked gerookt op onze eigen smoker BBQ, overgoten met een heerlijke rode port jus. De echte American classic.
Kreeft Thermidor
Gegaard in een Court-bouillon, met een wijn en mosterd saus, gegratineerd met parmezaan.
Roodbaars met Kruidenkorst
Roodbaars met een kruidenkorst van limoen en knoflook. Gecombineerd met een salsa van courgette en gedroogd kaffirblad.
HOMEMADE SIGNATURES
Dry Aged Flame Burger
Gemaakt van onderribben die 4 weken in onze dry-aged kast hebben gehangen alvorens ze vermalen worden tot de beste kwaliteit handgemaakte burgers. Op een Irish Stout Beer bun met een compote van ui, balsamico en aardbei. Een relish van cherrytomaat en limoengras. Getopt met cheddar, 24 hour slow-cooked buikspek en een huisgemaakte BBQ roomsaus wat deze burger tot de elite der elites maakt.
Flame Beef Burger
200 gram huisgedraaide burger op een Irish Stout Beer bun, met een compote van ui, balsamico en aardbei. Een relish van cherrytomaat en limoengras. Getopt met cheddar, en een huisgemaakte BBQ saus.
Sweet Vegan Paradise Burger
Een kleurrijke verschijning met Mexicaanse twist. Een bun van rode biet, avocado/mais burger, little gem, salsa, gegrilde paprika. Getopt met nacho chips en knoflook scheuten.
Crispy Salmon Burger
Handgemaakte zalm rilette in een super krokante verpakking. Brioche bun met sesam, little gem, ingelegde komkommer, rode ui, knoflook scheuten. Afgemaakt met een heerlijk frisse citroen mayonaise.
BBQ Fried Chicken
Wie houd er nou niet van kip? Butter chicken, overnacht gemarineerd in een geheim recept. ( Nog geheimer dan die van de KFC). Super krokant, vol van smaak en gedipt in een Koreaanse gochujang BBQ glaze.
BBQ Flavoured Spareribs
Bereid met de beste kruidenmix, gerookt in de oven volgens authentiek recept, met een diepe rooksmaak om geen genoeg van te krijgen. Afgelakt met een killer BBQ saus.
Sportsbar Steak
250 gram biefstuk, gegrild met onze huisgemaakte kruidenmix. À point bereid.
Karma Kebab Flatbread
Ooit begonnen op festivals, nu bij ons verkrijgbaar. De beste kebab die je geproeft moet hebben! Deze kebab is een heerlijke smaaksensatie gemaakt met passie en liefde van lokale producten. Op een vers afgebakken flatbread gegarneerd met kool, ingelegde komkommer en knoflooksaus.
Pulled Pork Sandwich
Op eigen smoker BBQ, slow-cooken we onze pulled pork. Geserveerd op een sesam bun aangemaakt met een killer BBQ saus en coleslaw.
SIDES
Maiskolf
Met roomboter
Homemade Coleslaw
Loaded Fries
Met pulled pork & cheddar
Groene Asperges
In kruidenolie
Roseval Aardappel
Met tijm en parmezaan
Verse friet
Met Mayonaise
SUPPLEMENTEN
Surf & Turf
Black tiger shrimp
Foile Grass
Eenden lever krullen
Halve Kreeft
SAUZEN
Peper roomsaus
Rode port jus
Chimichurri
SPECIALS
FRIED CHICKEN MONDAY
All you can eat
STEAK TUESDAY
All you can eat
SPARERIB WEDNESDAY
All you can eat
TOMAHAWK THURSDAY
Per 100 gram
DESSERTS
Texas Sheet Cake
Een klassieker met een twist, deze brownie gevuld met kersen en een topping van monchou is geserveerd met ambachtelijk kersenijs. Speciaal voor ons ontwikkeld door Frezo
Lemon Curd Tart
Dit taartje is gevuld met lemon curd. De bodem is verrijkt met geconfijte grapefruit. Geserveerd met pistache crunch en meringue. Een heerlijk dessert voor de liefhebber van fris, zuur en bitter.
Baileys Créme Brûlée
Deze sous-vide bereidde crème brûlée is waanzinnig lekker. Gevuld met Baileys, witte chocolade en vanille is dit een ware smaakexplosie!
Whiskey Bacon ijs
Ons signature dessert, ijs speciaal ontwikkeld door Frezo. Nergens anders te krijgen. Een compleet andere kijk op “salted caramel”. Whiskey, caramel, vanille en bacon. Een gedurfde combinatie die werkt!
FRAPPÉ’S
Espresso Caramel Frappé
Een heerlijke verkoeling gemaakt van vanille ijs, caramel en een shot espresso.
Chocolade Hazelnoot Frappé
Een heerlijke verkoeling gemaakt van vanille ijs, chocolade en hazelnoot siroop.