Eten, drinken & proosten!

Sports Bar Old Dutch, de hotspot in hartje Breda. Verdeeld over twee verdiepingen is het de ideale plek om dagelijks je favoriete sport te kijken, een borrel te organiseren of ga je toch voor een heerlijk gerecht van onze typische Amerikaanse diner kaart. Old Dutch eert de Nederlandse sportgeschiedenis van toen en nu, waarbij het interieur invloeden heeft uit New York.

Ground floor

Op de ground floor van de Sports Bar hebben wij 5 tv’s, waarop je elke sport kunt volgen. Staat de wedstrijd waarvoor je kwam nog niet op? Vraag hem dan aan bij de bar!

Daarnaast is de ground floor van de Sports Bar dé ideale plek voor een borrel. We hebben hier maar liefst 8 wisseltaps en de mogelijkheid tot het reserveren van je eigen tapkraan. Door middel van een door jouw eigen opgewaardeerde pas betaal je per centiliter. Het bedrag op jouw pas verloopt nooit, een goed excuus voor een nieuw avondje met vrienden.

Honger gekregen? Wij serveren in de gehele Sports Bar Ground Floor een uitgebreide borrelkaart met échte Amerikaanse bites.

First floor

De Sports Bar breidt zich uit op de First Floor met skybox. Met 75 zitplaatsen zijn er op de First Floor talloze mogelijkheden om te reserveren met groepen. Kom je met een kleiner gezelschap en wil je zeker zijn van een tafeltje? Reserveer dan in ons restaurant! Liever dineren in de Sports bar First Floor met jouw favoriete wedstrijd op de achtergrond? Loop gerust binnen. Reserveren op de First Floor kan vanaf 10 personen via sportsbar@olddutchbreda.nl of check één van onze sportsbar arrangementen

Op de First Floor organiseren we maandelijks sportevenementen rondom populaire wedstrijden. Elk weekend zal er op een megascherm van 3,5 bij 2 meter sport uitgezonden worden met een laserbeamer van haarscherpe beeldkwaliteit. Check onze agenda om te zien wat er gepland staat! Dit is tevens een zeer geschikte ruimte om uw eigen feestje of borrel te organiseren! Met daarbij ook de mogelijkheid op een eigen taptafel waar jij en je vrienden je eigen biertjes kunnen tappen.

Skybox

Op de firstfloor bevindt zich de skybox. Met jouw eigen scherm en taptafel biedt de skybox de perfecte avond voor jou en je vrienden of vriendinnen. Neem snel contact met sportsbar@olddutchbreda.nl op voor de reserverings mogelijkheden.

 MON -TUE 17:00 - 00:00 / WED - FRI  17:00 - 02:00 - SAT 16:30 - 02:00 - SUN 12:00 - 02:00