076 53 20 592
Reserveren

OVER OLD DUTCH

De horeca is waar eigenaar Dirk van de Voort zich in thuis voelt. Oktober 2013 opende hij zijn eerste zaak in hartje centrum van Breda. Een tweede zaak zat er altijd aan te komen. 

Een Sports Bar & Restaurant was niet waar Dirk van de Voort direct aan dacht. Een Irish Pub waar met vrienden en vriendinnen sport gekeken kon worden is waar de ideeën voor een tweede zaak zijn begonnen. Na veel brainstormen over het concept en als sportliefhebber mistte eigenaar van de Voort nog 1 ding in Breda; een Sports Bar, maar dan wel net even wat anders!

In juli 2017 opende Old Dutch haar deuren en werd het een plek waar historie, sport en culinair genieten bij elkaar kwamen. Het bestaat uit 3 zalen waaronder een mooi Restaurant en de Sportsbar die over 2 verdiepingen is verdeeld. Een Sports Bar nieuwe stijl, vrouwvriendelijk en waar de Nederlandse sportgeschiedenis centraal staat. Velen weten niet dat dit hét pand is waar de geliefde Bredase voetbalclub NAC is opgericht in 1912. Hoe toepasselijk! Een bar waar je kunt genieten van een biertje of cocktail met daarbij de mogelijkheid om culinair te genieten in het restaurant. Een bar, bestaande uit 2 verdiepingen, waar je ondertussen je favoriete sport kunt bekijken op één van de 11 schermen. Alle sporten worden uitgezonden zonder geluid zodat het niet voor andere gasten storend is, maar bij grote wedstrijden zal het geluid uiteraard wel aanstaan.

Het Restaurant is volledig doordrenkt in het Sport sausje met prachtige graffiti en elementen aan de muren. Een unieke setting om lekker bourgondisch te dineren. In het menu vind je verschillende draaiende platters met vlees, vis en vega. Deze kun je delen, mixen en matchen, zodat je veel kunt proeven van de kaart!

Goed eten en drinken zijn essentieel tijdens een avondje uit en staan daarom, in combinatie met top service, bij ons hoog in het vaandel. Laat je verbazen door de verrassende gerechten die de chefs in de keuken met liefde en passie voor jou bereiden en geniet! Je kunt kiezen uit een plekje in het sfeervolle Restaurant met uitzicht op de Grote Markt of een tafel in de gezellige Sportsbar.

Wij en ons team ontmoeten jou graag in de Sports Bar of in het Restaurant!

Reserveren?

Ons sportieve team trekt graag een sprintje voor jullie! Reserveer hier je tafel.