076 53 20 592
Reserveren

IETS TE VIEREN?

VERJAARDAG, JUBILEUM OF AFSTUDEERBORREL IN BREDA?

Je vindt Old Dutch Sports Bar & Restaurant in het centrum van Breda. Zodra je de drempel overstapt, ervaar je meteen de warme en toegankelijke sfeer. Wij noemen het ook wel ‘Brabantse gezelligheid met stoere Amerikaanse invloeden’. Je kunt bij ons goed terecht voor zowel intieme, informele als grote feesten Voor een borrel regelen wij de hapjes, het bittergarnituur en de lekkerste drankjes. Verder kunnen wij een lopend buffet met vis-, vlees- en veganistische opties organiseren. Liever een diner? Dat kan natuurlijk ook! In overleg stellen we dan vooraf een menu samen. Neem contact met ons op om al je verzoeken door te geven.

  • Voor kleine én grote groepen
  • Keuze uit 3 verschillende ruimtes
  • Tot in de puntjes verzorgd
  • Sfeervolle, industriële en gezellige locatie
Sportsbar Old Dutch Particulier Feest Geven scaled

DE 3 VERSCHILLENDE ZALEN VOOR EEN FEEST

Ground Floor
De ruimte is stoer en sportief ingericht. Er hangen meerdere beeldschermen aan de muur. Ook staan er verschillende tafels en krukken. De zaal is voorzien van een bar, sfeerverlichting, een geluidsinstallatie en zelfs een klein podium.

First Floor
Deze zaal is sportief en toch chique ingericht. Er hangen een aantal beeldschermen aan de muur en wat graffiti-kunstwerken op de muren en het plafond. Ook zijn er meerdere zittafels met krukken en stoelen. De zaal is voorzien van een bar, sfeerverlichting, een geluidsinstallatie, microfoons, een podium en een scherm met een beamer (2.5 m – 3.0 m).

Restaurant
Dit is onze chicste ruimte! Het heeft een prachtig verlaagd plafond dat voorzien is van Amerikaanse ornamenten. Als kers op de taart heb je hier prachtig uitzicht op de Grote Markt van Breda. De zaal is verder nog voorzien van een bar, sfeerverlichting en een geluidsinstallatie.

  • De 3 zalen zijn elk uniek ingericht
  • Een passende ruimte voor elk type feest
  • Korting voor groepen
Sportsbar Old Dutch Particulier Feest Geven Restaurant scaled

DE VERSCHILLENDE OPTIES VOOR EEN FEEST

Borrel
Wij verzorgen de muziek, de hapjes, het bittergarnituur en de drankjes. Verwacht meteen een verfrissend welkomstdrankje bij aankomst!

Buffet
Een lopend buffet heeft altijd iets gezelligs. Wij zorgen voor verschillende vis-, vlees- en veganistische opties. Ook hoort er natuurlijk een dessert bij.

Diner
Samen met u stellen we vooraf een 3-gangenmenu samen. Ga bijvoorbeeld voor deze hoofgerechten: entrecote, op de huid gebakken zalm en geroosterde bloemkool.

Sportsbar Old Dutch Particulier Feest Geven Restaurant Diner Entrecote scaled

Vraag een offerte aan!

Een onvergetelijk feest geven in Breda? Dát doe je bij Old Dutch!