076 53 20 592
Reserveren

ACTIVITEITEN

ACTIVITEITEN IN BREDA

Niet alleen zie je de terugkerend populaire activiteiten terug bij Old Dutch Sports Bar & Restaurant, ook kunnen wij op maat gemaakte activiteiten organiseren.

Sportsbar Old Dutch Zakelijk Activiteiten scaled

MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN

Wij organiseren verschillende quizzen met leuke thema’s, zoals: Harry Potter, Marvel, Game of Thrones, Friends, James Bond en Lord of the Rings. In teams van 2 – 5 personen nemen onze gasten het tegen elkaar op. Bovendien zijn er prijzen te winnen. Een quiz duurt ongeveer 2 uur. Verder organiseren wij verschillende toernooien, zoals: 30 Seconds, darten en Stef Stuntpiloot. Veel lol gegarandeerd! Van tevoren een plekje reserveren is handig.

OP MAAT GEMAAKTE ACTIVITEITEN

Samen met collega’s, vrienden of familie een activiteit ondernemen? Laat dat maar aan Old Dutch over. Wij zorgen voor een fanatieke quiz, een grappig toernooi of een geweldige silent disco. Bovendien verzorgen wij de borrel eromheen. Geef je wensen door en wij maken er een gezellige middag of avond van!

 • Maandelijkse én op maat gemaakte activiteiten
 • Speel mee in het restaurant of bespreek vooraf een privé zaal
 • Ideale locatie: centrum van Breda
Sportsbar Old Dutch Zakelijk Activiteiten Tomahawk Thursday scaled

ZET JIJ OLD DUTCH OP JE LIJSTJE?

Old Dutch brengt het beste van 2 werelden samen: sport en eten. Je kunt op grote schermen genieten van je favoriete sportwedstrijd of meedoen aan grappige pubquizzen en leuke toernooien. Tegelijkertijd kun je culinair genieten in een sfeervolle omgeving. We bieden verschillende arrangementen aan, maar je kunt ook á la carte bestellen. Een voorbeeld van een arrangement is het The I Am The Greatest-arrangement met breekbrood en smeersels, gevolgd door spareribs, de NOAD burger of de zalm. Á la carte uit eten in het restaurant kan natuurlijk ook. Extra bijzonder: op donderdag is het Tomahawk Thursday. Old Dutch is gevestigd in een industrieel en karakteristiek pand in het centrum van Breda. Verwacht Brabantse gezelligheid met een Amerikaanse twist!

 • Perfecte locatie: centrum van Breda
 • Stoere en warme sfeer
 • Voor een gezellig biertje tijdens wedstrijden
Sportsbar Old Dutch Zakelijk Verschillende Activiteiten scaled

VOORBEELDEN VAN VERSCHILLENDE ACTIVITEITEN

Reeds georganiseerde evenementen bij Old Dutch: Film-quiz, De Foute Muziek Bingo, Pop-quiz, Voorspel & Win (in combinatie met het kijken van een wedstrijd), pubquiz for internationals, Bredase Kampioenschappen 30 Seconds, The Big Bang Theory Quiz en Oeh La La Jenga. Volg ons op Instagram om geen activiteit te missen!

 • Verschillende toernooien, quizzen en spellen
 • Leuk voor groepen vrienden
 • Ook een gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen
Sportsbar Old Dutch Particulier Feest Geven Iets te vieren scaled e1663329634587

ACTIVITEITEN IN BREDA

Via onze partners bieden wij ook verschillende stadspellen en activiteiten aan in Breda. Uiteraard te combineren met een heerlijk diner of borrel bij ons op locatie. Uitermate geschikt voor personeelsuitjes, vriendenweekenden, vrijgezellenfeesten en meer! Voor alle mogelijkheden of meer informatie kan je mailen naar sales@jfehoreca.nl of bellen naar 06-18269181.

Enkele mogelijkheden zijn:

 • Stepkroegentocht
 • Miljoenenjacht – De Erfenis
 • The Phone Citygame
 • The Godfather Citygame

Vraag een offerte aan!

Een gezellige activiteit ondernemen? Old Dutch is the place to be!