076 53 20 592
Reserveren

BEDRIJFSUITJES

BEDRIJFSUITJE IN BREDA

Old Dutch Sports Bar & Restaurant vind je middenin het centrum van Breda. Wellicht ben je er al eens geweest om een wedstrijd te kijken of om te dineren. Hier vindt je échte Brabantse gezelligheid. Is het aan jou om dit jaar het bedrijfsuitje te organiseren? Kom dan met jouw collega’s lekker borrelen of geniet samen van onze diner- en buffetarrangementen. Wij verzorgen jullie hele dag of avond tot in de puntjes.: van de catering tot de muziek. Bovendien kun je gebruik maken van onze geluidsinstallaties, microfoons en podia. Neem contact met ons op om al jouw wensen te bespreken. Samen maken we er iets moois van!

  • Voor kleine én grote bedrijven
  • Keuze uit 3 verschillende ruimtes
  • Volledig ontzorgd
  • Stoere en industriële locatie
Sportsbar Old Dutch Zakelijk Bedrijfsuitjes 2 scaled

DE 3 VERSCHILLENDE ZALEN VOOR HET FEEST

Ground Floor
Lijkt jou een stoere en sportieve ruimte geschikt? In onze Ground Floor hangen er meerdere beeldschermen aan de muur. Ook staan er verschillende tafels en krukken. Daarbij heeft de zaal een bar, sfeerverlichting en een geluidsinstallatie. Ook is er een klein podium.

First Floor
Ga je liever voor een chiquere allure? De First Floor is wel sportief maar heeft een luxe uitstraling. Er hangen een aantal beeldschermen aan de muur. Ook pronken er graffiti-kunstwerken op de muren en het plafond. Daarbij zijn er meerdere zittafels met krukken en stoelen. De zaal heeft een toffe bar, sfeerverlichting, een geluidsinstallatie, microfoons en een podium. Als laatste is er ook een scherm met een beamer aanwezig.

Sportsbar Old Dutch Zakelijk Bedrijfsuitjes Restaurant scaled

Restaurant
Ga je voor échte klasse? Dan kies je voor het Restaurant.  Deze ruimte voelt intiem aan dankzij het fraaie verlaagde plafond. Het plafond is ook voorzien van verschillende ornamenten. Bonus: vanuit deze zaal heb je goed uitzicht op de Grote Markt en Grote Kerk van Breda. Er is ook een bar aanwezig en je kunt gebruik maken van sfeerverlichting en een geluidsinstallatie.

  • De zalen hebben elk een andere sfeer
  • De zalen zijn geschikt voor groepen
  • Korting voor bedrijven
Sportsbar Old Dutch Zakelijk Bedrijfsuitjes Diner scaled

DE VERSCHILLENDE OPTIES

Borrel
Eerst speechen en daarna borrelen? Goed idee. Ons aanbod van hapjes en drankjes zullen jou en jouw collega’s verrassen! Wij zorgen voor een ruimte die goed bij het aantal mensen past.

Buffet
Een buffet is informeel, nodigt uit tot gesprekken en creëert een ongedwongen sfeer. Iedereen kan zelf beslissen hoeveel en wat ze willen eten. Natuurlijk wordt het geheel afgesloten met een heerlijk dessert!

Diner
Kies voor het diner uit een speciaal geselecteerd 3 -gangenmenu of ga voor één van onze arrangementen. Zoals het ‘Nice to Meet You’-arrangement met breekbrood en grote schalen met de beste vleesgerechten.

Activiteiten

Uiteraard zijn bovenstaande arrangementen te combineren met een van de vele activiteiten of activiteiten op maat.

Vraag een offerte aan!

Een tof bedrijfsfeest organiseren? Dát regel je bij Old Dutch!