Bredase kampioenschappen 30 seconds

15-02-2019

Vrijdag 15 februari organiseren we weer een 30 seconds toernooi!

We zijn weer terug met een nieuwe editie van de Bredase kampioenschappen 30 seconds, deze keer op vrijdag!

Iedere vriendengroep heeft ze: het 30 Seconds duo dat elkaar perfect aanvoelt. Een beschrijving als "Die ene knappe acteur waar we het laatst over hadden" of "Dat ene team waarmee je 3x per jaar speelt op FIFA" is vaak voldoende om het antwoord te raden.

Nu wordt het tijd om jouw vrienden uit te dagen voor de Bredase kampioenschappen 30 seconds. Een keiharde strijd om de wisselbeker. Pak de wisselbeker en verdedig hem de volgende editie.

We beginnen om 20:30 uur en doen verschillende rondes. In de poulefase zullen de nr's 1 en 2 verder gaan naar de winnaars ronde. De nummer 3 en 4 gaan door naar de verliezers ronde om te strijden voor de smakelijke verassing.

Tijdens de verschillende rondes zullen er een aantal snacks worden uitgedeeld. De beste duo's spelen de finale. Volg alvast een workshop 0-werpen en zandloper-beïnvloeding voor gevorderden ter voorbereiding.

De Prijzen zijn ook bekend:
Naast een prachtige Bokaal hebben we ook nog een wisselbeker voor de kampioen. Als je 3 edities wint achter elkaar is de wisselbeker van jullie!

Kosten:
€10,- per team (tweetal)

1e prijs: €50,- euro dinerbon en €25,- tapkaart Old Dutch + 30 seconds trofee
2e prijs: €40,- euro dinerbon Old Dutch
3e prijs: €25,- euro dinerbon Old Dutch
1e prijs verliezers ronde: smakelijke verassing

Nodig al je vrienden uit en scoor snel je ticket HIER

Op vertoon van je teamticket krijg je vrijdag 15 februari 25% korting op alle hoofdgerechten in ons restaurant. Reserveren via www.olddutchbreda.nl (vermeld dat je mee doet met ons 30 seconds toernooi)

Blijf op de hoogte van alle info via ons Facebook event. 

Voor vragen kan je mailen naar events@olddutchbreda.nl

 MON -TUE 17:00 - 00:00 / WED - FRI  17:00 - 02:00 - SAT - SUN 12:00 - 02:00