De Quentin Tarantino FilmQuiz

14-09-2019

Weet jij alles van de films van Quentin Tarantino? Laat het zien tijdens onze quiz!

Maak een lijst van beroemde Hollywood regisseurs en er is 1 naam die er altijd uit springt. Quentin Tarantino onderscheidt zich vooral door zijn sterke dialogen, niet chronologische verhaallijnen en zijn talent om een geweldige mix te maken van humor en geweld . Meerdere van zijn films zijn uitgeroepen tot cultklassiekers en er wordt dan ook reikhalzend uitgekeken naar alweer zijn negende film "Once Upon A Time In Hollywood" die deze zomer verschijnt.

Of je nu fan van zijn film bent of niet, Tarantino spreekt tot ieders verbeelding en vandaag krijg jij de kans om uit te vinden hoeveel er bij jou en je vrienden is blijven hangen van de 8 films van zijn nu al legendarisch oeuvre.

Denk jij te weten exact hoe zijn verhaallijnen in elkaar lopen, kun jij de acteurs en karakters benoemen en quotes uit de films af te maken. Stel dan nu je team samen en kom meedoen in 8 rondes met vragen, foto's en heel veel fragmenten worden jullie getest op jullie kennis over de dood van Bill, Operation Kino, kleurige bijnamen uit resevoir Dogs of waarom de hoofdrolspelers Hawaii shirts droegen in de Diner.

Teams mogen uit 2 t/m 5 mensen bestaan. Opgeven kan door middel van een teamticket aan te schaffen voor €12.50. Tickets koop je HIER. 

Blijf op de hoogte van alle informatie via ons facebook evenement.

 MON -TUE 17:00 - 00:00 / WED - FRI  17:00 - 02:00 - SAT - SUN 12:00 - 02:00