Op zoek naar een unieke locatie in het centrum van Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bevinden ons naast de grote markt van Breda. Via ons restaurant heeft u zelfs uitzicht op de grote markt en haar prachtige kerk. Vergaderen, feesten, borrelen en evenementen zijn allemaal mogelijk bij ons. De industriële stijl met Amerikaanse invloeden + de Brabantse gezelligheid maken Old Dutch de plek om een dag door te brengen met collega’s. Neem contact op met ons om al uw wensen te bespreken. Dit kan via 06 18 26 91 81 of door een mailtje te sturen naar sales@jfehoreca.nl.

Activiteiten 

Bent u op zoek naar een leuke activiteit? Old Dutch beschikt over de bedrijven quiz, silent disco en verschillende spel toernooien zoals 30 seconds. 

meer informatie

Bedrijfsuitjes

Even weg van het bedrijf om elkaar op een andere manier te leren kenen. Borrelen, feestavond met dj, dineren of een buffet? Het is allemaal mogelijk bij Old Dutch. 

meer informatie

Vergaderen

Ontsnappen aan kantoor en op een unieke/inspirerende locatie vergaderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Middenin het bruisende centrum van Breda vindt u ons! We beschikken over 3 verschillende ruimtes waar u terecht kunt voor meetings, workshops, vergaderingen, presentaties en meer. 

meer informatie

zaalverhuur 

Old Dutch beschikt over drie verschillende ruimtes die allen los te huur zijn voor uw gezelschap. 

meer informatie

SPORTS BAR EN RESTAURANT OLD DUTCH BREDA
Sint Janstraat 3A
4811 ZK Breda

Telefoon: 076 53 20 592
Tel. groepen: 06 18 26 91 81

Algemeen: mail@olddutchbreda.nl
Groepen: sales@jfehoreca.nl
Sports Bar: sportsbar@olddutchbreda.nl

OPENINGSTIJDEN SPORTSBAR:
Maandag - donderdag: afhankelijk van sportwedstrijden
Vrijdag: 18:00 - 02:00
Zaterdag & zondag: 13:00 - 02:00

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT:
Woensdag t/m zondag 17:00 - 00:00