Bent u op zoek naar unieke activiteiten in de binnenstad van Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen meerdere activiteiten voor uw gezelschap.

Wij bieden o.a de volgende activiteiten aan:


Bedrijven quiz (maatwerk)

Wij kunnen voor uw gezelschap een quiz op maat maken. Wij zullen u een vragenlijst toesturen die u invult en aan de hand van de vragenlijst maken wij uw bedrijvenquiz. 

Bedrijven toernooi 

Wij organiseren maandelijks meerdere toernooien en deze kunnen wij ook opzetten voor uw gezelschap met collega's. U heeft de keuze uit de volgende toernooien: 30 seconds toernooi, dart toernooi, stef stuntpiloot toernooi of poker toernooi.

Oud Hollandse spelen 

Nostalgie van vroeger komt terug! De kans is aanwezig dat u het heel vaak heeft gespeeld. Bij Old Dutch zullen de volgende onderdelen worden gespeeld: koekhappen, sjoelen, blik gooien, spijkerpoepen, ringwerpen en ezeltje prik. 

VR GAMES (TIP!)

In de VR Dining Games speel je samen met collega’s en vrienden spannende virtual reality games. Een baanbrekende ervaring waar je met je collega’s communiceert en samenwerkt in prachtige virtuele werelden. Geen solo experience, maar een social experience. Een unieke ervaring die je dichter bij elkaar brengt. Lees hier meer over de VR Games en bekijk de diverse arrangementen.

Silent Disco

Op elk festival zie je tegenwoordig silent disco voorbij komen. Old Dutch brengt de silent disco naar uw feestje toe! Bekijk onze arrangementen voor meer informatie.

Shots cursus 

Samen met collega's shots maken en daarna ook proeven. Interessant om te zien wie van uw collega's een echte bartender is! 

Bierproeverij

Old Dutch beschikt over tientallen bieren en is uitermate geschikt om samen met uw collega's op ontdekkingstocht te gaan. Wat voor bier is het, wat voor smaken, uit welk land komt het? Dit gaan jullie allemaal ontdekken tijdens de bierproeverij. 

In overleg kunnen we kijken naar een verdere invulling van uw programma. 

Voor uitgebreide informatie kunt u via het contactformulier contact zoeken met Kevin.
Telefonisch zijn we ook te bereiken via 06 18 26 91 81. 

 

 MON -SUN 17:00 - 00:00 / WED - FRI  17:00 - 02:00 - SAT - SUN 12:00 - 02:00