Bent u op zoek naar unieke activiteiten in de binnenstad van Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen meerdere activiteiten voor uw gezelschap.

Wij bieden o.a de volgende activiteiten aan:


Bedrijven quiz (maatwerk)

Wij kunnen voor uw gezelschap een quiz op maat maken. Wij zullen u een vragenlijst toesturen die u invult en aan de hand van de vragenlijst maken wij uw bedrijvenquiz. 

Bedrijven toernooi 

Wij organiseren maandelijks meerdere toernooien en deze kunnen wij ook opzetten voor uw gezelschap met collega's. U heeft de keuze uit de volgende toernooien: 30 seconds toernooi, dart toernooi, stef stuntpiloot toernooi of poker toernooi.

VR GAMES 

In de VR Dining Games speel je samen met collega’s en vrienden spannende virtual reality games. Een baanbrekende ervaring waar je met je collega’s communiceert en samenwerkt in prachtige virtuele werelden. Geen solo experience, maar een social experience. Een unieke ervaring die je dichter bij elkaar brengt. Lees hier meer over de VR Games en bekijk de diverse arrangementen.

Silent Disco (TIP!)

Op elk festival zie je tegenwoordig silent disco voorbij komen. Old Dutch brengt de silent disco naar uw feestje toe! Bekijk onze arrangementen voor meer informatie.

In overleg kunnen we kijken naar een verdere invulling van uw programma. 

Voor uitgebreide informatie kunt u via het contactformulier contact zoeken met Kevin.
Telefonisch zijn we ook te bereiken via 06 18 26 91 81. 

 

 MON -TUE 17:00 - 00:00 / WED - FRI  17:00 - 02:00 - SAT - SUN 12:00 - 02:00