Middenin het centrum van Breda een bedrijfsuitje organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vanuit ons restaurant heeft u zelfs uitzicht op de grote markt van Breda met haar prachtige kerk. U kunt bij ons terecht voor een borrel, feestavond met dj, dineren of een buffet.

Borrel

Gezellig samen met uw collega's een drankje drinken op een unieke/inspirerende locatie. Wij bieden de mogelijkheid om te borrelen in onze verschillende ruimtes. 

Feestavond

Old Dutch beschikt over twee ruimtes waar u met uw collega's kunt genieten van een gezellige avond. Wij nemen al het geregel uit handen en kunnen alles voor u regelen. Ontvangst drankje, hapjes, dj, entertainment en wat u nog meer wenst. De zalen zijn voorzien van sfeerverlichting, geluidsinstallatie en personeel. 

Dineren 

Old Dutch beschikt over een restaurant waar u met uw gezelschap heerlijk kunt eten. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen met uw gezelschap in één van de andere ruimtes te dineren. Wij hebben verschillende diner/buffet arrangementen.

Voor uitgebreide informatie kunt u via het contactformulier contact zoeken. Telefonisch zijn we ook te bereiken via 06 18 26 91 81. 

SPORTS BAR EN RESTAURANT OLD DUTCH BREDA
Sint Janstraat 3A
4811 ZK Breda

Telefoon: 076 53 20 592
Tel. groepen: 06 18 26 91 81

Algemeen: mail@olddutchbreda.nl
Groepen: sales@jfehoreca.nl
Sports Bar: sportsbar@olddutchbreda.nl

OPENINGSTIJDEN SPORTSBAR:
Maandag - donderdag: afhankelijk van sportwedstrijden
Vrijdag: 18:00 - 02:00
Zaterdag & zondag: 13:00 - 02:00

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT:
Woensdag t/m zondag 17:00 - 00:00