Middenin het centrum van Breda een bedrijfsuitje organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vanuit ons restaurant heeft u zelfs uitzicht op de grote markt van Breda met haar prachtige kerk. U kunt bij ons terecht voor een borrel, feestavond met dj, dineren of een buffet.

Borrel

Gezellig samen met uw collega's een drankje drinken op een unieke/inspirerende locatie. Wij bieden de mogelijkheid om te borrelen in onze verschillende ruimtes. 

Feestavond

Old Dutch beschikt over twee ruimtes waar u met uw collega's kunt genieten van een gezellige avond. Wij nemen al het geregel uit handen en kunnen alles voor u regelen. Ontvangst drankje, hapjes, dj, entertainment en wat u nog meer wenst. De zalen zijn voorzien van sfeerverlichting, geluidsinstallatie en personeel. 

Dineren 

Old Dutch beschikt over een restaurant waar u met uw gezelschap heerlijk kunt eten. Daarnaast is er de mogelijkheid om samen met uw gezelschap in één van de andere ruimtes te dineren. Wij hebben verschillende diner/buffet arrangementen.

Voor uitgebreide informatie kunt u via het contactformulier contact zoeken. Telefonisch zijn we ook te bereiken via 06 18 26 91 81. 

OPENINGSTIJDEN WO T/M ZO 17.00-00.00 DI T/M VR 17.00-00.00 ZA&ZO MIDDAG-00.00