Op zoek naar een unieke locatie in het centrum van Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De industriële stijl met Amerikaanse invloeden + de Brabantse gezelligheid maken Old Dutch de plek om een dag door te brengen met vrienden en familie. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken. Dit kan via sales@jfehoreca.nl .
Activiteiten

Wil jij een leuke actitviteit doen met vrienden of familie? Dat kan! Je kan bij ons terecht voor bijvoorbeeld silent disco of een pubquiz. 

Meer informatie

Afgestudeerd 

Net afgestudeerd? Gefeliciteerd! Tijd voor een feestje! Je kunt bij ons verschillende ruimtes afhuren voor jouw feest. We geven leuke kortingen zodat het de moeite is om bij ons je feest te geven. 

meer informatie 

Bruiloft - jubileum

Uw bruiloft of jubilieum vieren middenin de stad? Bij ons bent u aan het juiste adres! met onze ruimte op de 1e verdieping aan de Sint Janstraat hebben we zeker de juiste ruimte voor uw bruiloft of feest.  Buffet, diner of bittergarnituur + drank kunnen wij allemaal voor u regelen tijdens deze dag

meer informatie

Verjaardag - borrel

Geen zin om thuis een feest te vieren? Op zoek naar een sfeervolle, industriele, unieke en gezellige locatie in Breda? Dan ben je bij de Old Dutch aan het juist adres. je kunt bij ons kunt terecht voor kleine en grote partijen. 

meer informatie

Zaalverhuur

Wij beschikken over 3 verschillende ruimtes. Deze zijn geheel af te huren. 

meer informatie

SPORTS BAR EN RESTAURANT OLD DUTCH BREDA
Sint Janstraat 3A
4811 ZK Breda

Telefoon: 076 53 20 592
Tel. groepen: 06 18 26 91 81

Algemeen: mail@olddutchbreda.nl
Groepen: sales@jfehoreca.nl
Sports Bar: sportsbar@olddutchbreda.nl

OPENINGSTIJDEN SPORTSBAR:
Maandag - donderdag: afhankelijk van sportwedstrijden
Vrijdag: 18:00 - 02:00
Zaterdag & zondag: 13:00 - 02:00

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT:
Maandag t/m donderdag: 17:45 - 00:00
Vrijdag t/m zondag: 17:00 - 00:00